Του Σωτηροσ - ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Ἁναστάσιμα - Η ιερά μονή αναλήψεως του σωτήρος, το μοναστήρι του αγίου γεωργίου καρσλίδη.

Του Σωτηροσ - ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Ἁναστάσιμα - Η ιερά μονή αναλήψεως του σωτήρος, το μοναστήρι του αγίου γεωργίου καρσλίδη.. Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους. 8 αυγούστου 2020 η μεταμόρφωση του σωτήρος. Η ιερά μονή αναλήψεως του σωτήρος, το μοναστήρι του αγίου γεωργίου καρσλίδη. Κάθε σάββατο στον εσπερινό και κάθε κυριακή στην θεία λειτουργία, και σε μεγάλες δεσποτικές εορτές, στις πανηγύρεις του ιερού καθίσματος, 5 μαΐου, του αγίου εφραίμ του οσιομάρτυρος του νέου ( νέας μάκρης ), της μεταμορφώσεως του σωτήρος χριστού 6 αυγούστου και στις 2. 1 κατά τη διήγηση των ευαγγελιστών (ματθαίου, μάρκου και λουκά), ο ιησούς χριστός σαράντα ημέρες προ της σταυρώσεώς του, παρέλαβε τρεις από τους μαθητές του, τον πέτρο (για τη μεγάλη πίστη και αγάπη που είχε προς τον χριστό), τον ιωάννη (επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα ο.

1 κατά τη διήγηση των ευαγγελιστών (ματθαίου, μάρκου και λουκά), ο ιησούς χριστός σαράντα ημέρες προ της σταυρώσεώς του, παρέλαβε τρεις από τους μαθητές του, τον πέτρο (για τη μεγάλη πίστη και αγάπη που είχε προς τον χριστό), τον ιωάννη (επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα ο. Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης είναι η μεταμόρφωση του σωτήρος. Ο γέροντας πορφύριος, πιστεύοντας στην παντοδυναμία και στην βοήθεια του θεού, κατόρθωσε, με τη μεγάλη αγάπη του στον χριστό και την ταπείνωσή του, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους της πολύβουης αθήνας για την εν χριστώ ζωή. Γιὰ παραγγελία βιβλίων ἐπικοινωνῆστε μὲ τὸ ἱ. Και του ανώτερου ταξιάρχη με πλάτος τα 70 χιλ.

Αναστάσιος: ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ...
Αναστάσιος: ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Γιορτάζουν ο σωτήρης, η σωτηρία, η. Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους. Ο γέροντας πορφύριος, πιστεύοντας στην παντοδυναμία και στην βοήθεια του θεού, κατόρθωσε, με τη μεγάλη αγάπη του στον χριστό και την ταπείνωσή του, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους της πολύβουης αθήνας για την εν χριστώ ζωή. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν ο σωτήρης, η σωτηρία, η ευμορφία και η μόρφω. Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης. 1 κατά τη διήγηση των ευαγγελιστών (ματθαίου, μάρκου και λουκά), ο ιησούς χριστός σαράντα ημέρες προ της σταυρώσεώς του, παρέλαβε τρεις από τους μαθητές του, τον πέτρο (για τη μεγάλη πίστη και αγάπη που είχε προς τον χριστό), τον ιωάννη (επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα ο. Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του κυρίου μας ιησού χριστού και θεού δεν είστε έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 αυγούστου, ημέρα των εγκαινίων του ομώνυμου ναού που ίδρυσε στο θαβώρ η αγία ελένη, μητέρα του μεγάλου κωνσταντίνου.

Ἡσυχαστήριο ἡ μεταμόρφωσις τοῦ σωτῆρος ή τις εκδόσεις σταμούλη.

Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης είναι η μεταμόρφωση του σωτήρος. Ἰδὸν θεοῦ λάμψασαν ἐν δόξῃ φύσιν. Λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο είναι η γιορτή του σωτήρος. Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης. Αποστολική διακονία της εκκλησίας της ελλάδος, η β΄ ομιλία του ιερού χρυσοστόμου «στη γενέθλιο ημέρα του σωτήρος», γνωρίζουμε ότι. Η θεία λειτουργία που έχει ηχογραφηθεί και περιλαμβάνεται σ' αυτή την έκδοση έγινε στις 27 μαΐου 1977 στον ιερό ναό του αγίου νικολάου καλλισίων, όπως προκύπτει από τα τροπάρια που ψάλλονται σ' αυτήν. Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές. Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του κυρίου μας ιησού χριστού και θεού δεν είστε έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι. Γιορτάζουν ο σωτήρης, η σωτηρία, η. Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους. Στον έρημο τόπο της σίψας όπου είχε μονάσει ο όσιος γεώργιος καρσλίδης , εγκαταστάθηκε αδελφότητα από το 1970. 8 αυγούστου 2020 η μεταμόρφωση του σωτήρος. Ἡ παρουσίαση τῆς ενοριακῆς διακονίας μέσα από την ιστοσελίδα αυτή ἀποτελεῖ μία πρόσκληση νά ἔλθετε πιο κοντά στήν ἐνορία μας.

Στη γενεθλιο ημερα του σωτηροσ μασ ιησου χριστου. Ο γέροντας πορφύριος, πιστεύοντας στην παντοδυναμία και στην βοήθεια του θεού, κατόρθωσε, με τη μεγάλη αγάπη του στον χριστό και την ταπείνωσή του, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους της πολύβουης αθήνας για την εν χριστώ ζωή. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 αυγούστου, ημέρα των εγκαινίων του ομώνυμου ναού που ίδρυσε στο θαβώρ η αγία ελένη, μητέρα του μεγάλου κωνσταντίνου. Ἡ παρουσίαση τῆς ενοριακῆς διακονίας μέσα από την ιστοσελίδα αυτή ἀποτελεῖ μία πρόσκληση νά ἔλθετε πιο κοντά στήν ἐνορία μας. Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΙΛΙΩΝ - Δυτική ...
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΙΛΙΩΝ - Δυτική ... from www.dytikeattiki.gr
Λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο είναι η γιορτή του σωτήρος. Ο αστέρας του τάγματος συνοδεύει μόνο τα διάσημα του μεγαλόσταυρου, όπου το πλάτος του είναι 90 χιλ. Στη μεταμόρφωση ο χριστός φανερώνεται σε όλη του τη δόξα παραπέμποντας στην ανάσταση! Τό ἐκκλησιαστικόν συμβούλιον τοῦ ἱεροῦ ναοῦ μεταμορφώσεως σωτῆρος πόρου, σᾶς προσκαλεῖ νά τιμήσετε διά τῆς παρουσίας σας, τάς ἐορταστικᾶς ἐκδηλώσεις ἐπί τῇ ἑορτῇ τῆς μεταμορφωσεωσ του σωτηροσ, αἱ ὁποῖαι θά λάβουν χώραν εἰς τήν πόλιν μας. Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές. Στην γιορτή της 47ης επετείου της αποκατάστασης της δημοκρατίας βραβεύεται από την πρώτη πολίτη της χώρας, την πρόεδρο της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου, με την τιμητική διάκριση του ανώτερ… Εκδοσεισ η μεταμορφωσισ του σωτηροσ. Η μεταμόρφωση του σωτήρος είναι γεγονός από τη ζωή του ιησού χριστού, κατά το οποίο ο χριστός, ύστερα από ανάβαση στο όρος θαβώρ μαζί με τους μαθητές του πέτρο, ιωάννη και ιάκωβο, μεταμορφώθηκε και φωτοβολούσε με δόξα.

Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης.

Τό ἐκκλησιαστικόν συμβούλιον τοῦ ἱεροῦ ναοῦ μεταμορφώσεως σωτῆρος πόρου, σᾶς προσκαλεῖ νά τιμήσετε διά τῆς παρουσίας σας, τάς ἐορταστικᾶς ἐκδηλώσεις ἐπί τῇ ἑορτῇ τῆς μεταμορφωσεωσ του σωτηροσ, αἱ ὁποῖαι θά λάβουν χώραν εἰς τήν πόλιν μας. Στη μεταμόρφωση ο χριστός φανερώνεται σε όλη του τη δόξα παραπέμποντας στην ανάσταση! Ένα μικρό δειγμα απο την έκδοση του cd με τίτλο ΄τη υπερμαχω για φιλανθρωπικό σκοπό.ψάλλει ο εφημεριος του. Στη γενεθλιο ημερα του σωτηροσ μασ ιησου χριστου. Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν ο σωτήρης, η σωτηρία, η ευμορφία και η μόρφω. Στην γιορτή της 47ης επετείου της αποκατάστασης της δημοκρατίας βραβεύεται από την πρώτη πολίτη της χώρας, την πρόεδρο της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου, με την τιμητική διάκριση του ανώτερ… Κάθε σάββατο στον εσπερινό και κάθε κυριακή στην θεία λειτουργία, και σε μεγάλες δεσποτικές εορτές, στις πανηγύρεις του ιερού καθίσματος, 5 μαΐου, του αγίου εφραίμ του οσιομάρτυρος του νέου ( νέας μάκρης ), της μεταμορφώσεως του σωτήρος χριστού 6 αυγούστου και στις 2. 8 αυγούστου 2020 η μεταμόρφωση του σωτήρος. Στον έρημο τόπο της σίψας όπου είχε μονάσει ο όσιος γεώργιος καρσλίδης , εγκαταστάθηκε αδελφότητα από το 1970. Ο γέροντας πορφύριος, πιστεύοντας στην παντοδυναμία και στην βοήθεια του θεού, κατόρθωσε, με τη μεγάλη αγάπη του στον χριστό και την ταπείνωσή του, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους της πολύβουης αθήνας για την εν χριστώ ζωή. Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους. Η μεταμόρφωση του σωτήρος είναι γεγονός από τη ζωή του ιησού χριστού, κατά το οποίο ο χριστός, ύστερα από ανάβαση στο όρος θαβώρ μαζί με τους μαθητές του πέτρο, ιωάννη και ιάκωβο, μεταμορφώθηκε και φωτοβολούσε με δόξα.

Τό ἐκκλησιαστικόν συμβούλιον τοῦ ἱεροῦ ναοῦ μεταμορφώσεως σωτῆρος πόρου, σᾶς προσκαλεῖ νά τιμήσετε διά τῆς παρουσίας σας, τάς ἐορταστικᾶς ἐκδηλώσεις ἐπί τῇ ἑορτῇ τῆς μεταμορφωσεωσ του σωτηροσ, αἱ ὁποῖαι θά λάβουν χώραν εἰς τήν πόλιν μας. 06.08.2021 τησ μεταμορφωσεωσ του κυριου και θεου και σωτηροσ ημων ιησου χριστου Ο γέροντας πορφύριος, πιστεύοντας στην παντοδυναμία και στην βοήθεια του θεού, κατόρθωσε, με τη μεγάλη αγάπη του στον χριστό και την ταπείνωσή του, να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και τους κινδύνους της πολύβουης αθήνας για την εν χριστώ ζωή. Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής, κατά το έτος 1930, υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος. Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης.

MONH ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΔΕΩΝ
MONH ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΔΕΩΝ from www.cretanbeaches.com
Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης είναι η μεταμόρφωση του σωτήρος. Η ιερά μονή αναλήψεως του σωτήρος, το μοναστήρι του αγίου γεωργίου καρσλίδη. Ένα μικρό δειγμα απο την έκδοση του cd με τίτλο ΄τη υπερμαχω για φιλανθρωπικό σκοπό.ψάλλει ο εφημεριος του. 1 κατά τη διήγηση των ευαγγελιστών (ματθαίου, μάρκου και λουκά), ο ιησούς χριστός σαράντα ημέρες προ της σταυρώσεώς του, παρέλαβε τρεις από τους μαθητές του, τον πέτρο (για τη μεγάλη πίστη και αγάπη που είχε προς τον χριστό), τον ιωάννη (επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα ο. Στη μεταμόρφωση ο χριστός φανερώνεται σε όλη του τη δόξα παραπέμποντας στην ανάσταση! Τό ἔργο αὐτό , τό κήρυγμα τοῦ εὐαγγελίου στά ἔθνη, τό ἀνέλαβε κυρίως ὁ. Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του κυρίου μας ιησού χριστού και θεού δεν είστε έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι. Κάθε σάββατο στον εσπερινό και κάθε κυριακή στην θεία λειτουργία, και σε μεγάλες δεσποτικές εορτές, στις πανηγύρεις του ιερού καθίσματος, 5 μαΐου, του αγίου εφραίμ του οσιομάρτυρος του νέου ( νέας μάκρης ), της μεταμορφώσεως του σωτήρος χριστού 6 αυγούστου και στις 2.

Στο συνοικισμό των ταξιαρχών δράμας (σίψα) πρώτος «οικιστής» και κτήτορας της μονής, κατά το έτος 1930, υπήρξε ο μακαριστός γέροντας γεώργιος.

Στη γενεθλιο ημερα του σωτηροσ μασ ιησου χριστου. 06.08.2021 τησ μεταμορφωσεωσ του κυριου και θεου και σωτηροσ ημων ιησου χριστου 8 αυγούστου 2020 η μεταμόρφωση του σωτήρος. Ένα μικρό δειγμα απο την έκδοση του cd με τίτλο ΄τη υπερμαχω για φιλανθρωπικό σκοπό.ψάλλει ο εφημεριος του. Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές. Δεσποτική εορτή, από τις μεγαλύτερες της χριστιανοσύνης. Είναι τόσο άπειρο το αληθινό φώς τού θεού χριστού, που στην ορθόδοξη εικονογραφία πάρα. Ἡ παρουσίαση τῆς ενοριακῆς διακονίας μέσα από την ιστοσελίδα αυτή ἀποτελεῖ μία πρόσκληση νά ἔλθετε πιο κοντά στήν ἐνορία μας. Στην γιορτή της 47ης επετείου της αποκατάστασης της δημοκρατίας βραβεύεται από την πρώτη πολίτη της χώρας, την πρόεδρο της δημοκρατίας, κατερίνα σακελλαροπούλου, με την τιμητική διάκριση του ανώτερ… Εἴπαμε , ἀδελφοί χριστιανοί, στό προηγούμενο κήρυγμά μας ὅτι τό εὐαγγέλιο τοῦ χριστοῦ ἄρχισε νά κηρύττεται καί στόν ἐθνικό κόσμο , στούς εἰδωλολάτρες δηλαδή καί ὄχι μόνο στούς ἰουδαίους. Ἡσυχαστήριο ἡ μεταμόρφωσις τοῦ σωτῆρος ή τις εκδόσεις σταμούλη. Η ιερά μονή αναλήψεως του σωτήρος, το μοναστήρι του αγίου γεωργίου καρσλίδη. Ιερον γυναικειον ησυχαστηριον η μεταμορφωσισ του σωτηροσ μετοχιον μηλεσιου τηλ.